Side by Sides (SxS)

Polaris viert 65e verjaardag met toonaangevende off-road line-up 2020

Alle nieuwe modellen zijn nu beschikbaar om te bestellen in het Midden-Oosten en Afrika en zijn vanaf 2020 verkrijgbaar in Europa.

Polaris Off Road, de wereldleider in powersports en off-road innovatie, introduceerde onlangs zijn line-up voor het modeljaar 2020, met als hoogtepunt de volgende generatie van de best verkopende RANGER aller tijden met de nieuwe RANGER 1000 en RANGER CREW 1000; een geheel nieuwe klasse van extreme prestaties Side by Sides met de RZR Pro XP-opstelling; en het eerste 140 cm brede ATV-aanbod in de industrie met de Sportsman XP 1000 S en Scrambler XP 1000 S.

“Er is geen betere manier om het 65-jarig jubileum van Polaris te vieren dan door off-road machines van wereldklasse te introduceren die het productaanbod van elk merk echt verbeteren”, zegt Chris Musso, President van Polaris Off Road. “De geheel nieuwe RZR Pro XP brengt stuurprogramma’s naar het volgende niveau en is de meest capabele, behendige en veelzijdige RZR die we ooit hebben gebouwd. De RANGER 1000 en RANGER CREW 1000 bieden door de consument geïnspireerde verbeteringen om meer gedaan te krijgen en zijn de ultieme combinatie van prijs en prestatie, terwijl de nieuw ontworpen Sportsman en Scrambler beschikken over het allereerste, 140 cm brede ATV-chassis, dat rijders de meest capabele machines biedt op de markt.”

Lees het originele artikel hier.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close