Polaris RZRSide by Sides (SxS)

2020 Polaris RZR PRO XP Eerste rit!

De volgende generatie RZR is hier, en wat zijn dingen veranderd! Dit is een volledig nieuwe machine en de eerste trip werd vorige week in de woestijn van Las Vegas gemaakt.

De Pro XP begint met een geheel nieuw chassis met een langere wielbasis, VEEL meer binnenruimte en een overvloed aan nieuwe op de bestuurder gerichte functies die dit de beste RZR tot nu toe maken. De bijgewerkte koppeling met verbeteringen in de luchtstroom resulteren ook in 2x de levensduur van de riem ten opzichte van de vorige turbokoppelingen. De hele aandrijflijn en het chassis zijn opnieuw ontworpen om sterker te zijn dan elke vorige RZR (inclusief de Turbo S).

Het langere en opnieuw gebalanceerde chassis biedt een uitstekende rijervaring. Bochten zijn erg vlak en de stabiliteit bij hoge snelheden is enorm verbeterd. Als aanvulling op de grote chassisveranderingen heeft Polaris uitstekend werk gedaan om een aantal klachten van de vorige chassis aan te pakken. Het interieur biedt nu veel meer ruimte, maar biedt ook veel meer aanpassing dan voorheen. De stoel schuift een mijl, maakt nu kantelverstelling mogelijk en we krijgen ook een telescopische stuurkolom!

Bekijk een video hierover hier
Lees het originele artikel hier.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close