Polaris General

Polaris doneert meer dan $ 90.000 aan offroad-organisaties met T.R.A.I.L.S Grant

Polaris Inc., de wereldleider in powersports, heeft vandaag aangekondigd dat het meer dan $ 90.000 heeft toegekend aan offroad- en terreinvoertuigen (ATV) -organisaties in de Verenigde Staten als onderdeel van het T.R.A.I.L.S Grants-programma. De 10 non-profitorganisaties die een T.R.A.I.L.S-beurs van september 2019 ontvingen, ontvingen onderscheidingen variërend van $ 5.000 tot $ 10.000, in totaal meer dan $ 90.000. De beurzen worden gebruikt voor het ontwikkelen, verbeteren en uitbreiden van paden en voorlichting over ATV / ORV-veiligheid en rijden.

“Het T.R.A.I.L.S Grant-programma ondersteunt de initiatieven van offroad-organisaties die offroad-rijden willen promoten”, zegt Chris Musso, president van Off Road bij Polaris. “Deze organisaties zijn een drijvende kracht in off-road sporten en spelen een cruciale rol in de toekomst van veilig, legaal en toegankelijk rijden.”

T.R.A.I.L.S-beurzen, het eerste programma in zijn soort in de branche, bieden financiering aan nationale, staats- en lokale organisaties in de Verenigde Staten om de toekomst van ATV en off-road rijden te ondersteunen. Het T.R.A.I.L.S Grant-programma heeft twee hoofddoelstellingen: het bevorderen van veilig en verantwoord rijden, het ondersteunen van milieubehoud en toegang tot paden. Organisaties kunnen fondsen uit de subsidie ​​gebruiken om de toegang tot land te vergroten en te behouden door middel van ontwikkeling van paden, onderhoudsprojecten, veiligheids- en onderwijsinitiatieven en andere projecten.

September 2019 T.R.A.I.L.S Grant-ontvangers
Town of Disney (Disney, Oklahoma)
Missouri Dirt Riders Inc. (Wright City, Missouri)
SPORTSMENS Off Road Vehicle Association van Delta County (Escanaba, Michigan)
All-Terrain Vehicle Association of Minnesota (Stacy, Minnesota)
Grand Isle ATV Club (Grand Isle, Maine)
Minot ATV Club (Minot, Maine)
New Mexico Off Highway Vehicle Alliance (Albuquerque, New Mexico)
Sauk Ridge Runners ATV Club (Wisconsin Dells, Wisconsin)
Progressive Agriculture Foundation (Birmingham, Alabama)
Safe Kids Kansas (Topeka, Kansas)

“Deze beurs zal onze club enorm helpen”, zegt Debbie Gendreau, penningmeester van de Grand Isle ATV Club. “We gebruiken de subsidie ​​om een ​​brugreconstructie te financieren op een intensief gebruikt toegangspad door de St. John Valley. Polaris is zo genadig geweest om onze kleine club deze beurs toe te kennen en het zal een grote verscheidenheid aan buitenenthousiasten ten goede komen. Dergelijke projecten zullen nog jaren worden gewaardeerd en onze club is Polaris en hun vertegenwoordigers enorm dankbaar. ”
Polaris kent sinds 2006 T.R.A.I.L.S-beurzen toe. Tot op heden heeft het programma bijna 300 offroad- en ATV-organisaties ondersteund met meer dan $ 2,5 miljoen aan beurzen.

Voor meer informatie over het T.R.A.I.L.S Grant-programma en om een ​​subsidie ​​aan te vragen, volgt u deze link naar de (Engelse) Polaris-website: https://www.polaris.com/en-us/trails-application/ 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close