Polaris General

Nieuwe Polaris Off-Road kledingcollectie voor 2019

Polaris Off-Road Vehicles heeft een nieuwe collectie technische kleding aangekondigd die nu beschikbaar is in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De nieuwe Polaris Off-Road-collectie is ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Kenny Racing – het bekende Franse MX- en off-road kledingmerk. Met de off-road expertise van Polaris en de technische ontwerp- en productie-ervaring van Kenny introduceert de samenwerking een reeks innovatieve en praktische rijkleding. Ongeacht de taak, reis of het weer, de Polaris Off-Road kledingcollectie zorgt ervoor dat elke rijder goed is voorbereid.

Andreas Geisinger, manager onderdelen, uitrusting en accessoires bij Polaris Off-Road Vehicles EMEA, zei: “Met een voertuig dat off-road grenzen verlegt, moet de kleding van onze klanten hetzelfde doen – daarom hebben we samengewerkt met Kenny Racing. Met tientallen jaren ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van technische offroad-kit, is Kenny het perfecte partnerschap voor het nieuwe Polaris 2019-assortiment rijkleding en we zijn erg enthousiast om de collectie te lanceren die speciaal is ontworpen voor onze meest veeleisende rijders. ”

Lees het originele artikel hier.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close