Polaris GeneralQuads

Polaris introduceert twee baanbrekende quads

Nu beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika voor 2020, twee nieuwe ATV-modellen die de industrienormen opnieuw definiëren en elke rit naar een hoger niveau tillen; de Sportsman XP 1000 S en Scrambler XP 1000 S.

2020 Sportsman XP 1000 S

Introductie van de sterkste en meest capabele Sportsman tot nu toe; de Sportsman XP 1000 S. De Sportsman XP 1000 S heeft als eerste de breedte van 55 inch in de branche voor ongeëvenaarde capaciteiten en stabiliteit bij hoge snelheden, en beschikt ook over een krachtige en betrouwbare ProStar 1000-motor en design innovaties, waardoor rijders verder kunnen gaan, meer kunnen vervoeren en elk pad met vertrouwen kunnen domineren.

Met een breedte van 140 cm (55 inch) is de Sportsman XP 1000 S niet alleen de breedste ATV in de branche, maar hij is ook sterker dan ooit tevoren. Met een geheel nieuw chassis is het ontworpen om het ruwste denkbare terrein aan te pakken, gecombineerd met 27-inch (67 cm) Duro® Powergrip-banden met een uniek loopvlakpatroon ontworpen voor maximale grip op gevarieerd terrein. De rijkwaliteit is verbeterd met behulp van elektronische stuurbekrachtiging, motorremsysteem, actieve afdalingsregeling en on-demand vierwielaandrijving.

De Sportsman XP 1000 S is klaar om aan het werk te gaan en beschikt ook over toonaangevende rackcapaciteiten aan de voor- en achterkant van respectievelijk 91 / 136kg (200 / 300lbs) en een standaard lier van 1590kg (3.500lb). Waar de reis ook naartoe leidt, de Sportsman XP 1000 S kan alles aan wat rijders onderweg nodig hebben.

Verkrijgbaar in Ghost Grey met metallic zilverkleurige lak en gedurfde Orange Burst-veren.

2020 Scrambler XP 1000 S

Ontworpen voor ultieme prestaties, de nieuwe Scrambler XP 1000 S is een geheel nieuwe klasse van ATV. De Scrambler XP 1000 S heeft niet alleen een agressieve 55-inch brede stand, de breedste in de branche, maar biedt ook prestaties van topklasse met zijn pittige ProStar 1000-motor. Om de extra kracht aan te kunnen, is er een sterker aandrijfsysteem, ongelooflijke bodemvrijheid dankzij de voor en achter hoge vrije ruimte A-armen en in de innovaties in design. De Scrambler XP 1000 S biedt 29 centimeter veerweg voor en 35,5 centimeter veerweg achter.

Er is elektronische stuurbekrachtiging (EPS) die rijders helpt om de hele dag zonder vermoeidheid te gaan, Engine Braking System (EBS) met Active Descent Control (ADC) -technologie voor soepele, gecontroleerde afdalingen op steile hellingen, en  on -demand All-Wheel Drive (AWD) die alle vier de wielen automatisch inschakelt wanneer meer voorwaartse tractie nodig is en terugkeert naar tweewielaandrijving wanneer dit niet het geval is.

Met een Black Pearl-lakafwerking heeft de Scrambler XP 1000 S een metalliczwarte lakafwerking met opvallende Indy Red-ophanging, A-armen en voorbumper.

SCRAMBLER XP 1000 S EPS
SPORTSMAN XP 1000 S EPS

Lees het originele artikel hier

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close