Polaris GeneralQuads

Polaris breidt 2020 uit met een nieuw jeugdmodel

Polaris Off Road, de wereldleider in powersports en off-road innovatie, heeft zijn ATV-line-up voor 2020 voor jongeren uitgebreid met de introductie van de geheel nieuwe Outlaw 70 EFI. De Outlaw 70 EFI biedt toonaangevende veiligheidsvoorzieningen voor de volgende generatie offroad-rijders en biedt extra veiligheidskenmerken en voordelen die zijn ontworpen om te groeien met jeugdrijders.

“Polaris zet zich in om de offroad-community te laten groeien en het begint met de klant centraal te stellen bij alles wat we doen. Dit is nog nooit zo duidelijk geweest als bij de release van dit nieuwe model ‘, aldus Steven Menneto, president van Off Road, Polaris. “De Outlaw 70 EFI biedt innovatieve veiligheidsvoorzieningen in een ATV voor jongeren die is ontworpen om de volgende generatie rijders tegemoet te komen terwijl ze groeien, met gemoedsrust en waarde voor de lange termijn die ouders zullen waarderen.”

De nieuwe Polaris Outlaw 70 EFI zet de nieuwe standaard voor jongere rijders. Ontworpen voor rijders van zes jaar en ouder, het is de nieuwste toevoeging aan de grootste line-up van voertuigen voor jongeren en vervangt de best verkochte Outlaw 50. De kindvriendelijke ATV is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen voor de gemoedsrust van ouders, handige en betrouwbare schijfremmen, een gesloten motor, een door de ouder instelbare snelheidsbegrenzer en een exclusieve veiligheidskit met een helm, veiligheidsketting, trainings-dvd en zweepvlag.

De 70cc-motor is geschikt voor een breed scala aan vaardigheidsniveaus voor jongeren en wordt aangevuld met een groter ergonomisch ontwerp, waardoor rijders kunnen blijven genieten van de machine terwijl ze groeien. De Outlaw 70 wordt ook geleverd met elektronische brandstofinjectie (EFI) voor verbeterde cold starts. Gloednieuwe styling en accessoires zijn onder meer LED-verlichting voor beter zicht, bumpers voor en achter, een opbergtas, een windscherm en een stickerset waarmee kinderen de machine kunnen aanpassen en deze eigen kunnen maken.

De Outlaw 70 EFI is verkrijgbaar in wit / rood grafische opties

Lees het originele artikel hier

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close