QuadsWedstrijden / racing

Introductie van de eerste Polaris Off-Road Challenge in Tsjechië

Polaris Tsjechië heeft onlangs de eerste editie van de Polaris Off-Road Challenge gehouden, een nieuw race-evenement, niet alleen voor Polaris-klanten, maar ook voor alle offroad-enthousiasten. Polaris verwelkomde bijna 100 gasten voor het nieuwe evenement en beleefde een actievolle racedag, vol glimlachen, adrenaline en veel modder.

De locatie, gehost op de Pistov Tankodrom in Tsjechië, had een 2,5 kilometer lange baan om de voertuigen op de proef te stellen met een combinatie van technische en steile hellingen / hellingen, snelle veranderingen in oppervlakken zoals grind, velden, bos en rotsen, en dankzij de regen, diepe modder en met water gevulde sloten over de baan. Voor de juniorcategorie voor kinderen van vijf tot twaalf jaar was er een aparte baan van 800 meter, waardoor kinderen konden genieten van de offroad-actie in een veilige, gecontroleerde omgeving.

“Het belangrijkste doel van het evenement was het creëren van een buzz voor het merk en voor off-road racen in het algemeen”, zegt Jaromír Kouřil, Country Manager. “We zijn ongelooflijk trots op hoe succesvol het evenement was; het parcours en het terrein benadrukten perfect de kracht, snelheid en betrouwbaarheid van de Polaris-voertuigen en elke winnaar van elke categorie reed in een Polaris, dus we zijn erg blij met die uitkomst! Volgend jaar willen we het evenement nog groter maken en mogelijk een amateurracekampioenschap op de markt brengen om het extra competitief en leuk te maken voor alle deelnemers. ”

Niet alleen om te racen, er werd op zaterdagavond een barbecue gehouden, samen met een verloting met grote waardebonnen voor korting op nieuwe Polaris-voertuigen. Het evenement bevatte displays voor Polaris-onderdelen, uitrusting en accessoires, evenals tentoongestelde dealereenheden die ook beschikbaar waren voor testritten tijdens oefensessies.

“We willen heel graag het Tsjechische Polaris-team bedanken dat heeft geholpen bij het organiseren van het evenement en dat het zo succesvol heeft gemaakt”, zegt Lukáš Bordovský, Polaris CZ Event Organizer. “Naast een enorme dank aan onze sponsors van het evenement; Bosch, Qnap, Adata, Letenský Manžel, Pivovar Bernard en Big Shock! “,

Lees het originele artikel hier

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close